'Groot meedenken voor kleine ondernemingen' is de kracht van Unit4agresso.

Daarom heeft Unit 4 Agresso diverse softwarepakketten ontwikkeld op het financiële en logistieke vlak, speciaal gericht op kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland en België.

Remind-IT is officieel dealer van Unit4 Multivers in Limburg. Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Pakketten:

 • Unit4 Multivers Small              
  UNIT4 Multivers Small is een betaalbaar basis-boekhoudpakket dat kleinbedrijven alle essentiële administratieve functies biedt. 
 • Unit4 Multivers Medium           
  UNIT4 Multivers Medium is dé compacte boekhoudsoftware voor uw complete administratie. Naast alle essentiële administratieve functies biedt het pakket u standaard functionaliteit voor Relatiebeheer, facturering en de managementassistent.
 • Unit4 Multivers Large              
  Unit4 Multivers Large is het allround boekhoudprogramma voor het MKB. Unit4 Multivers  biedt functionaliteit voor o.a. de financiële administratie, facturering,  offerteregistratie,voorraad, inkoop en relatiebeheer.
 • Unit4 Multivers XtrLarge         
  Unit4 Multivers is het allround boekhoudprogramma voor het MKB. Unit4 Multivers kent een modulaire opbouw en biedt hierdoor uitgebreide functionaliteit.
 • Unit4 Multivers Kassa              
  Unit4 Multivers Kassa is een veelzijdige Point of Sale oplossing die volledig geïntegreerd is met het boekhoudpakket Unit4 Multivers. Ook zonder administratieve koppeling is Unit4 Multivers Kassa een zeer compleet pakket voor zowel retail- als horecabedrijven.

  
                                                                                                                   

St. Antoniusplein 8
6031 ED Nederweert
0495-634400
06-20406476
KVK: 100003409284239
mail@remind-it.nl